Coaching

Wil jij meer geluk in je leven, in je werk ervaren? Wil jij antwoorden op jouw levensvragen vinden? Wellicht heeft eerdere coaching & training jou herkenning en inzichten gegeven. Nu merk je dat je nog niet lekker in je vel zit, last hebt van vage klachten of zoekt naar vervulling in je relatie of werk?


Ondernemende personen vanuit het bedrijfsleven, privépersonen en relaties weten Ynnergy al jarenlang te vinden. Wij worden genoemd om onze persoonlijke aanpak, unieke (veelal)groepsgerichte coaching en de diepgaande blijvende verandering. En dat binnen een veilige omgeving! 


Coaching zien wij als techniek. Wij kiezen bewust niet voor individuele coaching omdat deze vaak werkt met het bewuste deel in ons. Logica is goed en nodig. Daar is niet mis mee. Coaching heeft het vermogen in zich om te mentaal te blijven! Naast coaching werken wij daarom met de principes van het systemisch werken; met familieopstellingen en organisatieopstellingen om de onbewuste dynamiek achter een vraag of probleem zichtbaar te maken; met innerlijk kindwerk om diepe patronen en verborgen emotionele thema's te helen en met een vorm van lichaamsgerichte meditatie genaamd bodymindfulness om innerlijke rust, ontspanning en balans te ervaren. Deze technieke en methodieken worden ingezet in al onze softskills opleidingen, trainingen en workshops in menswording.

'Bevrijd jezelf van beknellende banden.. Ynnergy gaat verder waar anderen stoppen'.

Ons aanbod:

*opleiding persoonlijk leiderschap   dé opleiding in soft-skills voor professionals
*persoonlijke doorbraak maatwerk in een training;  dé oplossing bij levensvragen
*mindfulness ervaren door training, retraite geeft innerlijke rust en ontspanning
*burn out behandeling  bij burnout kenmerken: weinig energie , sterk vermoeid
*training persoonlijke effectiviteit  voor het ontwikkelen van persoonlijke kracht
*omgaan met emoties  de workshop 'Inzicht & Bevrijding' bij angst - onzekerheid
*relatiecoaching  goede communicatie als de oplossing voor je relatieproblemen

 

Ben je aanvullend verzekerd dan is vergoeding mogelijk voor individuele consulten.. Vraag naar de mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

“Wil je meer informatie over ons *Aanbod* neem vrijblijvend contact met ons op.”

"Wezenlijke verandering; is helende beleving ervaren "

YNNERGY
+31 (0)73 7515075
info@ynnergy.nl
Vivaldistraat 35
5216 EK Den Bosch

ING 9693891
KvK Eindhoven 17159649
BTW 8126.02.304.B.01

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

SitemapColofonLinks • © 2017 Ynnergy • Alle rechten voorbehouden • ontwerp creatiefplanbureau.nl • techniek ceweb.nlfamilieopstellingen.info