Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Wil je jouw persoonlijke leiderschap ontwikkelen? Zit je niet lekker in je vel? Zoek je als leidinggevende naar 'purpose', naar zingeving of is het tijd voor zelfreflectie? Wil jij aan het roer van jouw leven staan, zakelijk en privé? Wil jij groeien? In je werk, beter presteren en succes ervaren?
Groei tijdens deze opleiding als mens en doorbreek patronen en blokkades! Weet wie je bent en wat je wilt. Dat bepaalt jouw succes. Jij bent de creator van jouw eigen leven.

 

Wanneer: De opleiding persoonlijk leiderschap start meerdere keren per kalenderjaar. Ook hebben we een aantal keren per jaar een kennismakingstraining.  zie onze agenda.

Waar: Landgoed Bleijendijk te Vught

Voor wie: 

 • Voor mensen die oude patronen willen doorbreken, voor eens en altijd
 • Voor professionals, managers en ondernemers, die willen groeien en succes willen
 • Voor mensen die met mensen werken
 • Voor mensen die willen investeren in zichzelf

Voorwaarden:

 • HBO+ denkniveau.
 • Open Mind, de wil en de moed om te veranderen: leer omgaan met emoties en te worden wie je bent.
 • De criteria komen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bod.

073 751 5075 Contact

Prijs Opleiding: € 5.500

Leergang 1: Persoonlijke Doorbraak    € 3.250
Leergang 2: De Verdieping   € 3.250
Korting bij eenmalige inschrijving   - € 1.000
 Literatuur   € 75
 Meerkosten extra uren persoonlijke  begeleiding   € 120 per uur

*Alle bedragen zijn excl. BTW

 

Ga snel naar:

 

Overzicht inhoud opleiding persoonlijk leiderschap

Wat komt er aan bod in de opleiding persoonlijk leiderschap:

 • Identiteit (wie ben ik?) en missie (wat heb ik te geven aan de wereld?)
 • Spiritualiteit en levensbeschouwing
 • Weten wat je wilt en doen wat bij jou past
 • Focus ontwikkelen. Zakelijk en privé. Individueel of relationeel
 • Welk blokkades en blinde vlekken houd je (on)bewust in stand
 • Leren omgaan met emoties, stress, onzekerheid en vertrouwen
 • Systemische (natuur)wetten en principes. Hoe deze werken in jouw leven? 
 • De verbinding leren aangaan met jezelf door lichaamsgericht werken
 • In hartsverbinding, weten wat je werkelijk wilt en waar jouw hart naar uitgaat
 • Grenzen leren stellen en deze bewaken; jezelf positioneren
 • Leren de ‘juiste’ keuzes te maken. Hoe doe je dat en hoe weet je nu wat de juiste keuze is?

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek voor meer informatie. Tijdens dit gesprek ontvang je een persoonlijk advies en de mogelijkheden tot vergoeding.

Terug naar het overzicht

 

Het doel 

Jij bent de creator van je leven. Weten wat je wilt, voelen wat je nodig hebt en doen wat je wilt; het maakt mensen succesvol en laat ze geluk ervaren. In de training persoonlijk leiderschap van Ynnergy leer je in verbinding te gaan met jezelf om aan het roer van je eigen leven te staan. Inzicht, analyse, groei, ontwikkeling en professie zijn belangrijk in de communicatie tussen Ik en de Ander. Logica en denkvermogen zijn waardevol, tegelijkertijd is het in verbinding zijn met je lichaam noodzakelijk om een innerlijk weten te ontwikkelen.

Terug naar het overzicht

 

Inhoud basisopleiding persoonlijk leiderschap

De basisopleiding 'Persoonlijk Leiderschap’ is een een unieke maatwerkopleiding binnen een vaste stuctuur en bestaat uit twee leergangen van elke ongeveer 3 maanden. De leergangen zijn onverdeeld in verschillende trainingen of workshops.

Opleiding Persoonlijk Leiderschap (duur: 6 maanden)

 • Leergang 1: training Persoonlijke Doorbraak
  • Workshop ‘Ynnergy Helpt’ (6 dagdelen)
  • Workshop ‘Weg met stress’ (4 dagdelen)
  • Livecoaching Open Groep (8 dagdelen)
  • Wekelijks Body Mindfulness
 • Leergang 2: training de Verdieping
  • Training ‘Ik en de Ander’ (7 dagdelen)
  • Ontwikkel Soft skills (5 dagdelen)
  • Workshop positioneren (4 dagdelen)
  • Wekelijks Body Mindfulness

 

Leergang 1: De 'Persoonlijke Doorbraak' (wordt ook aangeboden als training Persoonlijke doorbraak of 'Stap uit je burnout') en is gericht op het versterken van mentale- en emotionele weerbaarheid en het doorbreken van (gedrags)patronen door de eigen balans te leren vinden in Denken-Voelen-Doen/Willen en van daar uit keuzes te maken. Het omgaan met emoties staat centraal in deze leergang. Voel jij je als deelnemer gezien, vertrouwd en veilig dan kies je voor het vervolg om handen en voeten te leren geven aan wie jij bent en wat jij wilt met de volgende leergang.


 Leergang 2: is genaamd 'De verdieping'. In deze leergang wordt vanuit persoonlijke kernwaarden in relatie tot identiteit, de diverse rollen, verantwoordelijkheden (wie ben ik, wat wil ik) en taken gewerkt aan het versterken van persoonlijke kracht. In het kader van employability wordt geleerd de juiste keuzes te maken, handvatten en tools te ontwikkelen om te worden wie je bent. Om aan het roer van je eigen leven te staan. 

Elke leergang bestaat uit ca. 20 dagdelen die deels in de avonduren plaatsvinden. De doorlooptijd is 2-4 maanden en is afhankelijk van ieders individuele ontwikkeling, persoonlijke én zakelijke agenda. In overleg is deelname aan de aangeboden workshops, themadagen mogelijk (vol=vol) zonder bijbetaling. De opleiding wordt gegeven op Landgoed Bleijendijk te Vught en bestaat uit ca:

 • 3 hele vrijdagen (6 dagdelen)
 • 12 halfdaagse bijeenkomsten in de avonduren of ochtenden (12  dagdelen)
 • 2 sessies voor verdiepende individuele consulten op afspraak (2 dagdelen) 

Diegene die professioneel met de geleerde methodieken en technieken en de systemische principes en wetten wil kunnen werken, kan daarna de Ynnergy Academie vervolgen met een derde leergang: Opleiding familieopstellingen.  Doorstromen in de opleiding Professionele Ontwikkeling is ook een mogelijkheid. Deze is gericht op zakelijke groei en ontwikkeling (te volgen als 3e of 4e leergang). 

Terug naar het overzicht

 

Kosten 

Veel werkgevers vergoeden de opleiding of training persoonlijk leiderschap van Ynnergy. De kosten zijn zakelijk aftrekbaar. 

Tarieven 2016

De kosten van de opleiding Persoonlijk Leiderschap zijn per leergang € 3.250. Bij eenmalige inschrijving voor de opleiding wordt een korting verleend van € 1.000. De totaalkosten voor de beide leergangen bedragen dan € 5.500 (bedragen zijn ex BTW).

Tarieven 2017

De prijzen blijven gehandhaafd op het prijspeil van dit kalenderjaar. De accreditatie voor de opleiding zal naar verwachting in 2017 worden afgerond.

Wil je meer informatie over de opleiding Persoonlijk Leiderschap? Neem vrijblijvend contact met ons op. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

Terug naar het overzicht

 

Lees hier meer over:

De methodes en technieken die wij toepassingen tijdens deze opleiding:

 

Unieke combinatie van technieken 

De beschreven methodes en technieken van NLP, familieopstellingen, innerlijk kindwerk en Body Mindfulness vullen elkaar uitstekend aan en versterken jouw persoonlijk leiderschap. De Ynnergy-methode verbindt deze stromingen en methodieken. Onze methode brengt denken (IQ-cognitieve intelligentie) – willen of doen (FQ-fysieke intelligentie) en het voelen (EQ – emotionele intelligentie) in balans en ontwikkelt daardoor spiritualiteit: ik-kracht en autonomie (SQ-spirituele intelligentie).

Systemisch werken maakt het onzichtbare zichtbaar, geeft inzicht in de samenhang en leert je begrijpen waar zaken of patronen vandaan komen. NLP leert je analyseren hoe deze zaken in elkaar zitten zodat jij er iets mee kunt doen. Body Mindfulness leert bewust aandacht te ontwikkelen. Het lichaamsgericht werken - gegeven als meditatie in beweging - leert je de verbinding aangaan tussen je denken en voelen. Innerlijk Kindwerk leert je in jezelf de volwassen Ik en de kleine Ik te verbinden.

Je leert in deze unieke 2-jarige opleiding de verschillende methodieken te integreren, waardoor verandering optreedt in je denken-voelen-willen en doen: je bent in transformatie. Kom in contact met jouw echte emoties en leer omgaan met stress. Jouw communicatie heeft vervolgens een ander effect op de omgeving. Zowel zakelijk en privé verbetert jouw persoonlijke effectiviteit.

Terug naar het overzicht

 

Contact

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over de opleiding persoonlijk leiderschap? We zijn telefonisch bereikbaar op 073-7515075. Je kunt ons ook een bericht versturen via onderstaand contactformulier.

Terug naar het overzicht

 1. *Verplicht

"Aan het roer van jouw leven. Word wie je bent, zakelijk én privé "

YNNERGY
+31 (0)73 7515075
info@ynnergy.nl
Vivaldistraat 35
5216 EK Den Bosch

ING 9693891
KvK Eindhoven 17159649
BTW 8126.02.304.B.01

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

SitemapColofonLinks • © 2017 Ynnergy • Alle rechten voorbehouden • ontwerp creatiefplanbureau.nl • techniek ceweb.nlfamilieopstellingen.info