Persoonlijk Jaar = Persoonlijke Doorbraak

Wil je jezelf verbeteren en ontwikkelen, groeien in je werk, beter presteren en succes behalen, meer energie hebben een betere balans in werk en privé hebben of jezelf positioneren? Dat kun je het leren op de Ynnergy Academie! Deze opleiding leert je vooral dat zelf te doen! Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven. Jij  alleen bepaalt je geluk, jouw succes! De Ynnergy-methode geeft, samen met jou, een garantie voor jouw succes. 

Met onze Ynnergy-opleidingen willen wij jou als professional, leider of ondernemer ondersteunen in je professionele- en persoonlijke groei en ontwikkeling met als doel meer jezelf te worden. Ynnergy heeft de naam intensief, persoonlijk en met veel aandacht voor mensen en hun behoeften te werken. Binnen de Ynnergy Academie wordt gestart met het Persoonlijk Jaar oftewel de Persoonlijke Doorbraak:

Kies voor het Persoonlijk jaar, succes verzekerd

Wij helpen jou te leren anders te kijken naar je eigen leven en dat van anderen en zetten datgene in dat nodig is om jouw persoonlijk resultaat te gaan behalen.

Wij, Maries Ligtvoet en Jan Busschers, zijn specialisten in mensen helpen te leren groeien, hun passie te vinden en vandaar uit te werken. Wij helpen leiders en professionals aan het roer van hun eigen leven te gaan staan vanuit bezieling en balans. We hebben alle ervaringen en inzichten behouden die wij als counsellor, adviseur, crisis-manager, muzikant – pedagoge, coach, trainer èn als mens hebben opgedaan. Daarnaast zijn wij veranderd en steeds meer onszelf geworden. Het is tijd voor verandering; leef je eigen leven in vrijheid en met innerlijke kracht; neem je eigen verantwoordelijkheid. Onze missie “vind passie, balans en eigenheid” raakt bij jou privé en zakelijk de balans in Denken- Voelen en (willen) Doen.

Voor Wie: Deze opleiding is voor gemotiveerde ondernemende mensen die vanuit  eigenheid met innerlijke vrijheid, bezield willen leven en werken en daarbij succes en geluk willen ervaren. 

Wat aan de orde komt

 1.      Wat maakt dat ik doe wat ik doe?
Wat is communicatie? Hoe is mijn/onze communicatie? Krijg ik mijn wereld zoals ik dat wil? Herkennen beperkende (gedrags)patronen en inzicht verkrijgen waar deze vandaan komen. 

2.      Het effect dat IK heb op de ander!
Thema’s die aan te orde komen zijn; Denkkracht ontwikkelen, positioneren en communiceren. Bewust worden van wat IK doe en wat IK wil; leren afstand te nemen; effectief communiceren; wat is mijn eigen aandeel; hoe leer ik te krijgen wat IK wil;
mijn eigen positie in te nemen.

3.      Wie ben ik en wat wil ik, waar sta ik nu?
De structuur hierbij is de Mindset-Goals-Strategy-Plan-Implementation. Je leert themagerichtte NLP skills zoals Rapport, herkaderen, Model of The World en de NLP vooronderstellingen toe te passen in jouw leven.

Kortgezegd: leren hoe jouw gedachten, wensen en overtuigingen te organiseren om jouw blokkades te slechten. Leren je te helpen het zelf te doen; jouw persoonlijke waarden leven. Willen wordt kunnen: Take action!

Ontdek je bezieling en balans in het Denken, Voelen en (willen)Doen. Thema’s zijn bv: eigen kracht leren kennen; ontspanning, rust en kracht ontwikkelen; hanteren van faalangst of het gemis aan waardering; leren handelen vanuit eenheid in plaats van dualiteit; innerlijke stilte ontwikkelen en meer energie verkrijgen.

4       Waar zit ik in mijn proces en waar ga ik heen
De kracht van het Heden of NU werkelijk leren ervaren, dat kun jij leren. Een heldere focus en Mindset op de toekomst te  ontwikkelen en geloven dat jij het kunt zien; datgene wat voor jou alles de moeite waard maakt. Leer in functie hiervan doelen te stellen. Datgene dat jou ten diepste (vaak onbewust) weerhoudt jouw doelen te bereiken vindt ‘systemisch’ gezien echter altijd de oorsprong in ons verleden. De basale angsten hebben altijd te maken met de toekomst.

Ynnergy gebruikt de nieuwste en beste technieken om de cliënt meer vrij te maken, de verbinding echt aan te gaan om zo meer zichzelf te worden. Wil je echt vooruit? Kies er voor om hiermee te leren dealen. In workshops maar ook individueel ga jij werken aan jouw thema’s. En misschien ga jij nog wel door binnen de  ‘Ynnergy Academie’ met het tweede jaar van de opleiding: 'De Verdieping' en leer je 'Aan het roer van jouw eigen leven staan'.

Tijden, plaatsen en routes:
De opleiding wordt gegeven in de omgeving van Den Bosch over 24 dagdelen, deels in de avonduren. De opleiding wordt vanaf 2014 ook in een turbo-versie aangeboden op hele vrijdagen. De opleiding omvat verschillende tijden en locaties, neem contact op voor meer informatie en meld je aan voor de kennismakingsworskhop.

Voor wie: 

  • Voor professionals zoals coaches, begeleiders, trainers, hulpverleners en iedereen die mensen op een dieper niveau wil begeleiden bij het begrijpen en oplossen van levensvraagstukken
  • Cursisten NLP (practitioner)opleiding – vergelijkbaar niveau of in opleiding andere instituten

Toelatingsniveau:

- MBO+ denkniveau
- kennis, opleiding en/of ervaring op het gebied met werkren met mensen

Start:
Je kunt meermalen per jaar instromen. Onze unieke modulaire opzet van deze opleiding maakt dit mogelijk. Je mag, in overleg, gedurende deze periode deelnemen aan alle passende activiteiten die Ynnergy aanbiedt. 

“Wil je meer informatie over het *Persoonlijke Jaar* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

Een Client aan het woord:
“Ik heb al zoveel vakgerichte opleidingen en trainingen gedaan. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Ik ben zo blij met deze 'opleiding in menswording', ik ben werkelijk aan het veranderen, krijg diepe inzichten en kan er zoveel mee op het werk èn in mijn privéleven. Ik beveel het onze professionals van harte aan"

M.A. Hoofd Personeelszaken

"Laat de ander, word meer jezelf "

YNNERGY
+31 (0)73 7515075
info@ynnergy.nl
Vivaldistraat 35
5216 EK Den Bosch

ING 9693891
KvK Eindhoven 17159649
BTW 8126.02.304.B.01

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

SitemapColofonLinks • © 2017 Ynnergy • Alle rechten voorbehouden • ontwerp creatiefplanbureau.nl • techniek ceweb.nlfamilieopstellingen.info