Relatiecoaching leert je omgaan met emoties

Waarom je relatieproblemen aankijken? Omdat je ze anders in een volgende relatie onherroepelijk opnieuw tegen gaat komen. Vele gescheiden mensen (onderzoek l.s.) erkennen achteraf spijt te hebben niet goed uit elkaar te zijn gegaan ook al dachten ze er alles aan gedaan te hebben. Relatie coaching van Ynnergy biedt inzicht en duurzame oplossingen.

De communicatie is de deur uit en de liefde er achteraan

Zijn jullie gelukkig geweest en is er de klad ingekomen? Is er miscommunicatie of ruzie? Is er een sleur in de relatie geslopen en een gebrek aan intimiteit? Is het vertrouwen geschaad en willen jullie onderzoeken welke impulsen jullie relatie nodig heeft? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Den Bosch.

Jullie strategie om nu te overleven tot de kinderen 'groter' zijn is wellicht:

 • excuses of uitvluchten zoeken
 • negeren van de problemen
 • sterk zijn en doorgaan
 • afzonderen van elkaar
 • ruzie maken of veel onenigheid
 • confrontatie aan gaan
 • bagatelliseren
 • achter de computer zitten
 • elkaar ontlopen
 • vervallen in verslavingen
 • machtspelletjes

Jullie kunnen deze lijst wellicht nog langer maken. Feit is dat je er zonder externe hulp niet in slaagt in communicatie te blijven of om het goed met elkaar te hebben. De kinderen vragen echter boven alles; duidelijkheid!

Doel van relatie coaching

Relatiecoaching bij Ynnergy voor beide partners in de vorm van een training èn gezamelijke gesprekken is doelgericht, praktisch en in eerste instantie gericht op elkaar leren begrijpen en zo weer “on speaking terms” te komen met je partner. Binnen de relatiecoaching komen ieders behoeften en verwachtingen aan bod. Bovendien gaan wij van Ynnergy véél verder dan praten alleen! Je krijgt diepe inzichten in elkaars gedrag, weet wat de ander nodig heeft en je leert met emotionele blokkades om te gaan. En bovenal leren we jullie met elkaar te communiceren.

Praktisch informatie

Beide partners gaan 6 dagdelen meedoen in een training om dieperliggende patronen te gaan doorzien en emoties aan te kijken en op te lossen. Daarnaast gaan we 5 x met elkaar een 4-gesprek aan om zaken uit te training te verdiepen en jullie opnieuw te leren communiceren. De relatiecoaches zijn Maries Ligtvoet en Jan Busschers. Succes verzekerd! Kosten voor  volledig relatiecoachingtraject voor 2 personen € 3250,- ex btw. Vergoedingen mogelijk. Kom langs voor gratis kennismakingsgesprek in Den Bosch.

DREIGENDE ECHTSCHEIDING

Dreigt een echtscheiding of hebben jullie de keuzen al gemaakt en hebben jullie kinderen dan is emotionele mediation wellicht iets voor jullie. Reguliere mediation is juridisch van aard en leert jullie weinig over communiceren en emoties. Je blijft immers levenslang aan elkaar verbonden door de kinderen!  

De kracht van relatiecoaching boven relatietherapie

Is de communicatie verslechterd en is de liefde erachteraan vertrokken? Dan is dit unieke relatietraject van Ynnergy voor jullie zeer geschikt om vaak jarenlange patronen die in de relatie geslopen zijn te doorbreken. Geen relatietherapie met praten alleen! Nee we helpen jullie omgaan met emoties, beter communiceren, elkaar beter begrijpen. Relatiecoaching helpt jullie beiden meer jezelf te worden. Wat heb jij nodig van de ander? Kun jij binnen de relatie wel je eigen ruimte innemen? Kun je de ander vertrouwen? Een relatietraject in de vorm van een training is er voor jullie beiden.  Speciaal voor ouders met relatieproblemen is de training Persoonlijke Doorbraak ontwikkeld waarin jullie samen én individueel begeleid worden door desgewenst Jan Busschers en/of Maries Ligtvoet.

De relatiecoaches van Ynnergy

Maries en Jan hebben in 2007 vanuit hun achtergronden als Pedagoog en Adviseur, Ynnergy opgericht, zijn getrouwd en hebben samen 3 kinderen. Als geen ander snappen zij wat er kan spelen in een relatie. Daarom is een systeemopstelling van de relatie een zogenaamde ‘relatieopstelling’ in een proces belangrijk. Voor jullie en voor ons. Wij begeleiden jullie op een persoonlijke manier door jullie te leren het zelf te doen; relatievormen en relatie onderhouden, dat is onze belofte aan jullie.

‘De communicatie de deur uit en de liefde er achteraan vertrokken!‘

Lees meer over relatiecoaching..

Wil je meer informatie over *Relatiecoaching* neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

 

 1. *Verplicht
YNNERGY
+31 (0)73 7515075
info@ynnergy.nl
Vivaldistraat 35
5216 EK Den Bosch

ING 9693891
KvK Eindhoven 17159649
BTW 8126.02.304.B.01

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

SitemapColofonLinks • © 2017 Ynnergy • Alle rechten voorbehouden • ontwerp creatiefplanbureau.nl • techniek ceweb.nlfamilieopstellingen.info